Hoe word ik betaald voor boekingen?

In het gedeelte Betalingen van je account kun je het geld voor voltooide boekingen bekijken. Betalingen voor boekingen verschijnen op je Rover-account 2 dagen nadat je een service met succes hebt afgerond.

Betalingen voor voltooide boekingen worden automatisch op je bankrekening gestort. Je betaling wordt binnen 3-5 werkdagen naar je bankrekening overgemaakt na het voltooien van een service.

Bankgegevens aan account toevoegen
Uitbetalingsproces
Betalingshistorie bekijken

Bankgegevens toevoegen aan account

Volg de onderstaande stappen als je jouw bankgegevens nog niet aan je Rover-account hebt toegevoegd.

Web:

1. Ga naar het gedeelte betalingen van je account hier.
  2. Selecteer Bankrekening toevoegen.

3. Voer je bankrekeninggegevens en identificatiegegevens in.

Rover-app:

1. Tik op het pictogram Meer in de Rover-app.

2. Tik op Betalingen.

3. Selecteer Uitbetalingsmethoden beheren.

4. Tik op Een bankrekening toevoegen.

5. Voer je bankrekeninggegevens in.

6. Nadat je het formulier heeft ingevuld, tik je op Verzenden.

Uitbetalingen

Twee dagen nadat je een service hebt voltooid, verschijnt het geld in de rubriek Betalingen verwerken op je dashboard. Hierna maakt onze betalingsverwerker Stripe het geld automatisch over naar je bankrekening via een directe storting. De tijdlijn om je rekening te bereiken hangt af van de verwerkingstijden van je bank, maar het varieert van één tot twee werkdagen.

Wanneer het geld is overgemaakt naar je bank, zie je de status 'Voltooid' op het tabblad Betalingen van je betalingshistorie.

De datum geeft aan wanneer Stripe de overschrijving naar je bankrekening heeft uitgevoerd. De meeste banken storten dit geld op je bankrekening zodra ze het ontvangen hebben, maar in sommige gevallen kan het tot vijf werkdagen duren voordat het geld op je bank staat.

Betalingshistorie bekijken

• Om je betalingshistorie te bekijken vanuit de Rover- app, tik je op Meer > Betalingen. Scroll naar beneden om je betalingshistorie te bekijken.
  • Als je deze informatie vanaf een computer wilt bekijken, selecteer je Betalingen en promotiecodes bekijken op je dashboard.

Je betalingshistorie toont al je afgeronde boekingen, betalingen voor services, uitbetalingen van inkomsten en je uitbetalingshistorie per jaar (dat is belangrijk voor belastingdoeleinden ).

Belangrijk: Boeken en betaald worden via Rover is vereist volgens onze Servicevoorwaarden. Accepteer nooit contant geld of cheques als betaling - dit kan je blootstellen aan fraude, je account laten markeren voor opschorting en ervoor zorgen dat je verblijven en wandelingen niet in aanmerking komen voor de Rover Garantie en toegewijde ondersteuning.

Heb je vragen? We staan altijd voor je klaar. Neem contact op met Rover Support via +31 202 622 332. Je kunt ook een hulpaanvraag sturen door in het Hulpcentrum naar beneden te scrollen en op Hulp krijgen te klikken.