Hoe word ik betaald voor boekingen?

Payments for completed bookings are automatically deposited to your bank account. Je ziet het bedrag binnen 5 dagen na het voltooien van een boeking op je rekening verschijnen.

Bankgegevens toevoegen aan account

Volg de onderstaande stappen als je jouw bankgegevens nog niet aan je Rover-account hebt toegevoegd.

Desktop:

1. Ga naar het gedeelte betalingen van je account hier.
  2. SelecteerBankrekening toevoegen.
  3. Voer je bankrekeninggegevens en identificatiegegevens in.

Rover App:

1. Tik op het menu of het pictogram Meer in de Rover-app.

2. Tik op Betalingen.

3. Als je nog geen bank account hebt toegevoegd, selecteer je + Account toevoegen.

4. Zodra je het formulier hebt ingevuld, tik je op Bewaar .

5. Tik op Betaling aanvragen.

Belangrijk:op grond van onzeServicevoorwaardenis het verplicht om via Rover te boeken en te betalen. Accepteer nooit contant geld. Dat maakt je kwetsbaar voor fraude en kan tot gevolg hebben dat je account als verdacht wordt aangemerkt en je services niet in aanmerking komen voor deRover Garantie en 365 dagen per jaar support.

Vragen hebben? We zijn er voor jou! Neem contact op met Rover Support op +31 20 262 23324. Je kunt ook een hulpaanvraag sturen door in het Hulpcentrum naar beneden te scrollen en op Neem contact op met Support te klikken. Gerelateerde Artikelen

Hoe bekijk ik mijn betalingsgeschiedenis voor voltooide boekingen?