Is mijn oppasprofiel goedgekeurd?

Rover stuurt je een e-mail zodra je profiel is goedgekeurd, maar je kunt ook op andere manieren zien wat de status van je profiel is. We bespreken ze hieronder.

Profielbanner

Als je inlogt op je Rover-account vanaf een computer of mobiel apparaat en je profiel onlangs is goedgekeurd, zie je de banner die hieronder wordt weergegeven. Dat betekent dat je profiel nu live is! Let op: na een paar weken verdwijnt de banner weer.

Bekijk Profiel

Je kunt ook zien of je profiel is goedgekeurd en live is door in te loggen en naar het tariefgedeelte te gaan. Dat doe je als volgt:

1. Log in op je Rover-account op een computer of mobiel apparaat.

2. Klik op je naam rechtsboven in het scherm om naar je Dashboard te gaan.

Dashboard O sitter UK.png

3. Kies Profiel weergeven in de linkerbovenhoek van het scherm.

View profile Olivia for S UK.png

4. Als je profiel is goedgekeurd, zie je het volgende bericht:

SSU new S approved UK.png

Als je profiel niet is goedgekeurd, zie je de tekst "Binnenkort beschikbaar" onder je naam:

SSU new S not checked UK.png

Begrijp je niet waarom je profiel nog niet live is? Lees dit artikel om een beter inzicht te krijgen in de status van je profiel:

Hoe lang heeft Rover nodig voor de beoordeling van mijn profiel?