Hoe kan ik tijdens mijn afwezigheid ervoor zorgen dat een dienstverlening niet in de zoekresultaten verschijnt?

Met de instellingsmodus Niet-beschikbaar kun je een of meerdere services die je op Rover aanbiedt even op pauze zetten. Als je die functie inschakelt, verschijn je niet in de zoekresultaten voor die service. Deze instelling is handig wanneer je niet kunt reageren op aanvragen van nieuwe baasjes, zoals tijdens een welverdiende vakantie.

Hieronder leggen we je uit hoe je dit kunt instellen:

1. Log in op je Rover-account en klik hier om naar de servicebeheerpagina te gaan.

2. Selecteer elke service die je even wilt pauzeren en gebruik vervolgens de schuifbalk om jezelf op Afwezig te zetten. Let op: Hondenbaasjes die in het verleden al bij je geboekt hebben, kunnen nog steeds bij je boeken als je status op Afwezig staat. Om deze service volledig te verbergen voor nieuwe en terugkerende hondenbaasjes tik je op de schuifbalk naast de instelling Actief.

3. Scroll naar beneden en klik op Bewaar.

Extra informatie

Houd er rekening mee dat sommige services automatisch op Niet-beschikbaar gezet kunnen worden als je regelmatig niet ingaat op aanvragen die je tijdens je beschikbare dagen ontvangt. Het is dan ook belangrijk om je agenda up-to-date te houden. Ga voor meer informatie over het bijhouden van je profiel en services naar dit artikel op de Rover-blog.