Waar vind ik de contactgegevens van een oppas?

Om privacyredenen kun je de contactgegevens van een oppas pas zien nadat je hebt geboekt.

Als je met een oppas in gesprek bent maar er nog niet is geboekt, kan de oppas ervoor kiezen zijn of haar telefoonnummer en adres te geven, bijvoorbeeld om een Meet & Greet af te spreken. Onthoud dat je de oppas of uitlater kunt bellen via hun Rover nummer.Rover nummers maken het mogelijk voor baasjes en oppassers om elkaar te bellen, terwijl hun daadwerkelijke telefoonnummers privé blijven.Unieke Rover nummers worden toegewezen aan elke baasje/oppas connectie.

Om een gesprek te beginnen, ga naar de profiel pagina van de oppas en selecteer deNeem contact op metknop.

Na Het Boeken

Als een boeking is betaald en bevestigd, kun je de contactgegevens van de oppas vinden in de boekingsplanning. Deze planning wordt meegestuurd met de bevestigingse-mail van de boeking. Je kunt de planning ook openen door in het tabblad Aankomende Boekingen in je inbox te klikken op de betreffende aanvraag.

• Het Rover nummer van de oppas en het adres zal getoond worden wanneer je overnachtingen of dagopvang hebt geboekt.
  • Het Rover nummer van de oppas zal getoond worden wanneer je Huisoppas services, Wandelingen of Huisbezoeken hebt geboekt.