Hoe kan ik een creditcard toevoegen of verwijderen?

Het beheren van je betalingsgegevens is veilig, gemakkelijk en je kunt het rechtstreeks vanuit je Rover-profiel doen.

Voeg een creditcard toe

Een creditcard updaten of verwijderen

Voeg een creditcard toe

1. Klik op je naam rechtsboven in je scherm om naar je profiel te gaan. Klik op Profiel.

2. Ga naar Accountinfo en klik op Werk Bij.

3. Klik op Betaalmethode.

1. Selecteer Voeg creditcard toe, vul dan je creditcardgegevens in.
  2. Selecteer als je klaar bent Bewaar Creditcard.

Je kunt meer dan één kaart toevoeggen door wederom op de Voeg Creditcard Toe knop te drukken.

Een creditcard updaten of verwijderen

Wanneerjeal een creditcard opgeslagen hebt, kun je ten aller tijden aan nieuwe creditcard toevoegen en een bestaande creditcard bewerken of verwijderen. Je kunt ook een standaardbetaalmethode instellen om ons te laten weten welke creditcard je wilt gebruiken wanneer je een boeking maakt.

Een betaalmethode bewerken:

1. Selecteer het potloodpictogram naast de bestaande creditcard en voer het kaartnummer, de vervaldatum en de CVC opnieuw in.
  2. Wanneer je klaar bent, selecteer je Werk Creditcard Bij.

Om een betaalmethode te verwijderen, selecteer je het prullenbakpictogram naast de creditcard die je wilt verwijderen.

Opmerking: je ziet de optie om een kaart te verwijderen alleen als je meer dan één kaart hebt geregistreerd bij je account.

Om je standaardbetaalmethode in te stellen, selecteer je het rondje naast de creditcard en vervolgens selecteer je Stel Standaardmethode Voor Betalingen In.

Let op: Je kunt bij het boeken van een service ook een nieuwe kaart toevoegen tijdens de betalingsstap.

Heb je vragen? We staan altijd voor je klaar. Neem contact op met Rover Support op +3120262233 . Je kunt ook een hulpaanvraag sturen door in het Hulpcentrum naar beneden te scrollen en op Neem contact op met Support te klikken.