Hoe kan ik boeken met een oppas of uitlater?

Je hebt de perfecte oppas of uitlater gevonden, jullie hebben contact gehad en een Meet & Greet georganiseerd—jullie zijn nu vast en zeker klaar om te boeken. Om een service te boeken volg je de volgende eenvoudige stappen:

Desktop:

1. Klik op de envelop rechtsboven in je scherm om naar je Inbox te gaan.

2. Ga naar je openstaande aanvragen en zoek het gesprek met de oppas die je wilt boeken.

Let op: Je kunt in dit scherm op Boek Nu klikken, of je kunt naar het gesprek gaan om de gegevens nog een keer te controleren voordat je boekt.

3. Ga naar het grijze vak links om de gegevens van de service te controleren. Selecteer Boek Nuof, als je oppas de aanvraag al heeft geaccepteerd, selecteer Accepteer Aanvraag en Betaal. Je krijgt een melding om de betaling voor de boeking uit te voeren.

4. Voer je betalingsgegevens in en controleer ze. Afhankelijk van je bank wordt je mogelijk gevraagd om je betaling te bevestigen. Als je een tegoedbon of een promotiecode hebt, kun je die invullen in het vak voor promotiecodes. Tik daarna op Wissel In.

5. Je oppas ontvangt een melding om de boeking te bevestigen als hij of zij dat nog niet heeft gedaan. Zodra de oppas je aanvraag accepteert, is de service officieel geboekt.

Op het moment van boeken wordt het volledige bedrag voor het boeking afgeschreven van je creditcard. Je oppas of uitlater krijgt binnen 5 werkdagen na afloop van de service uitbetaald. Voor meer informatie over hoe betalingen werken, kijk op de betalingen sectie.

Rover App:

1. Tik onder in je scherm op Inbox .
  2. Tik onder Openstaand op de aanvraag die je wilt boeken.
  3. Tik boven in het scherm op Boek!.
  4. Vul je creditcardgegevens in. Tik op Volgende.
  5. Vul je factuuradres in. Tik op Voeg Creditkaart toe .
  6. Als je een promotiecode hebt, voer je die in en tik je op Wissel In.
  7. Controleer de gegevens van de boeking en tik op Verstuur Boekingsaanvraag.

Belangrijk:

• Als je de openstaande aanvraag hebt gewijzigd om extra datums of huisdieren op te nemen, wordt het nieuwe tarief in rekening gebracht op je creditcard. De vorige afschrijving voor het eerste verzoek verschijnt ook op je creditcardafschrift, maar wordt geannuleerd zodra de nieuwe afschrijving is uitgevoerd.
  • Als je je boeking wilt wijzigen, neem dan rechtstreeks contact op met je oppas. Als de oppas akkoord gaat met de wijzigingen, kunnen ze de boeking bewerken vanuit hun rover-account.
  • Boeken en betalen via Rover is verplicht op grond van onzeServicevoorwaarden.
  • Betaal je oppas of uitlater nooit contant of via een bank transfer. Dat maakt je kwetsbaar voor fraude en je boekingen komen dan niet meer in aanmerking voor deRover Garantie en Toegewijde support.

Heb je vragen? We staan altijd voor je klaar. Neem contact op met Rover Support op +3120262233 . Je kunt ook een hulpaanvraag sturen door in het Hulpcentrum naar beneden te scrollen en op Neem contact op met Support te klikken.