Hoe neem ik contact op met een oppas of uitlater?

Je hebt op Rover een goede oppas of uitlater gevonden en wilt nu graag een gesprek beginnen. Dat balletje breng je als volgt aan het rollen:

Desktop:

1. Ga naar het profiel van de oppas en selecteer de knop Neem contact op met. (Als je de Rover iPhone-app gebruikt, selecteer dan neem contact op met deze oppas. In de Android-app tik je op het potlood.)

2. Vul het formulier in dat verschijnt. Geef aan welke service je wilt boeken, op welke datums en tijden en voor welke honden, en schrijf een bericht aan de oppas.

Rover App:

1. Tik in het profiel van de oppas op Contact met deze oppas.
  2. Kies de service die je zoekt.
  3. Tik op Datums  en geef aan van wanneer tot wanneer je de service nodig hebt.
  4. Selecteer de huisdieren waarvoor je wilt boeken. Maak de cirkel naast de naam van je huisdier groen om hem of haar aan de boeking toe te voegen.
  5. Geef aan of je een reactie via een tekstbericht wilt ontvangen.
  6. Schrijf een bericht aan de oppas. Stel jezelf en je hond voor en vertel aan de oppas waarom je denkt dat dit een goede match is.
  7. Tik opAanvraag verzenden of op de witte pijl in de rechterbovenhoek van het scherm om je verzoek te verzenden.

Let op: Om de privacy van de oppassers en uitlaters te beschermen, geven we geen persoonlijke informatie totdat een boeking is bevestigd. Daarnaast kun je, ook nadat een boeking is bevestigd, al je berichten via de Rover-website of app sturen.

3. Bel de oppas of hondenuitlater op hun Rover-nummer. Rover nummers maken het mogelijk voor baasjes en oppassers om elkaar te bellen, terwijl hun daadwerkelijke telefoonnummers privé blijven.Unieke Rover nummers worden toegewezen aan elke baasje/oppas connectie.

4. Vraag de oppas of uitlater om een Meet & Greet te plannen. Dan kun je hem of haar persoonlijk ontmoeten om te kijken of het een goede match is voor jou en je hond.

5. Na een geslaagde Meet & Greet kun je in jullie gesprek op Rover de boeking bevestigen door op Boek Nu te klikken. Je oppas heeft dezelfde optie. De boeking is bevestigd zodra jullie allebei hebben geaccepteerd.

Als je via Rover boekt en betaalt, zorg je er niet alleen voor dat je account voldoet aan de Servicevoorwaarden, maar ben je ook verzekerd van 365 dagen per jaar support, de Rover Garantie en een handige, veilige manier van betalen.

Bekijk onze Meet & Greet-checklist voor baasjes en gerelateerde artikelen over boekingen en betalingen voor meer informatie.