Hoe beheer ik mijn inbox?

Je inbox is ingedeeld in categorieën, zodat je overzicht houdt over je aanvragen. Hieronder leggen we uit hoe je naar je inbox gaat en wat de verschillende categorieën inhouden.

Desktop:

1. Klik op de envelop om naar je Inbox te gaan.

1. In de inbox zie je openstaande aanvragen, aankomende boekingen, eerdere boekingen en gearchiveerde aanvragen.

Openstaande Aanvragen zijn aanvragen die nog niet zijn geboekt.

• Als een baasje een aanvraag stuurt, verschijnt die hier.
  • Als een boeking niet in je planning past en je deze dus niet kunt accepteren, is het belangrijk om het baasje hierover een bericht te sturen en vervolgens de aanvraag te archiveren. Het is belangrijk een reactie te sturen, want als je niet binnen 72 uur op een eerste bericht reageert, wordt je profiel automatisch op Niet-beschikbaar gezet en verschijnt het niet meer in zoekresultaten totdat je de status handmatig weer hebt aangepast. Het archiveren van aanvragen die je niet kunt boeken is ook belangrijk. Als een niet-geboekte aanvraag namelijk langer dan 72 uur in je inbox staat, gaan we ervan uit dat je het te druk hebt of niet beschikbaar bent. Dit kan tot gevolg hebben dat je profiel niet wordt weergegeven in de zoekopdrachten voor die datums.

Aankomende Boekingenzijn bevestigde boekingen die nu of binnenkort plaatsvinden. Wanneer een boeking in dit gedeelte van je inbox staat, betekent dit dat de service door het baasje is betaald en dat jij de aanvraag ook hebt geaccepteerd.

EerdereBoekingenzijn boekingen die al hebben plaatsgevonden. Let op:Als een hondenbaasje al eerder een service bij je heeft geboekt, kun je met de knop Boek Opnieuw een nieuwe boeking aanmaken om het hem of haar gemakkelijker te maken. Meer informatie over hoe je zo'n boeking aanmaakt, vind jehier.

Gearchiveerde Aanvragenzijn ontvangen aanvragen die nooit zijn bevestigd, of wel zijn bevestigd maar vervolgens geannuleerd. Als je het archiveren van een lopende of toekomstige aanvraag ongedaan moet maken, selecteer je Dearchiveer. De aanvraag wordt dan teruggezet naar de openstaande aanvragen in je inbox.

Rover App:

1. Open de app.
  2. Tik op het icoon voor Berichten in de linkerbenedenhoek van het scherm. Als je openstaande aanvragen of aankomende boekingen hebt, worden deze hier weergegeven. Om gearchiveerde aanvragen of eerdere boekingen op de iPhone te bekijken, tik je op het pictogram in de linkerbovenhoek van het scherm.

Ga als volgt te werk om een openstaande aanvraag te archiveren:
    1. Open de aanvraag.
    2. Tik op Gegevensrechtsboven in het scherm.
    3. Op een iPhone tik je op Archiveer. Op Android tik je op het pictogram met de pijl.
    4. Selecteer de reden voor het archiveren van de aanvraag.

Als je een huidige of toekomstige aanvraag uit het archief wilt halen, ga je als volgt te werk:

1. Open de aanvraag.
    2. Tik op Gegevensrechtsboven in het scherm.
    3. Op een iPhone tik je op Dearchiveer. Op Android tik je op het pictogram met de pijl.