Inbox Hulp

Hoe verwijder ik foto's van tijdens de boeking uit mijn profiel?

Je oppasprofiel toont automatisch foto's die je naar baasjes hebt gestuurd. Dit is een geweldige manier om potentieel nieuwe hondenbaasjes te laten zien voor welke verschillende huisdieren je zorgt en hoe leuk ze het bij je vinden. Je kunt ervoor kiezen om individuele foto's van tijdens de boeking te verbergen zodat alleen jij en het baasje de foto's zien of je kunt alle foto's van tijdens de boeking verbergen. 

Individuele foto's van tijdens de boeking verbergen

Als je een specifieke foto van tijdens de boeking wilt verbergen, neem je contact op met Rover Support via het Helpcentrum door op het pictogram onderaan deze pagina te klikken. Vermeld in je bericht de volgende informatie:

  • Een link naar de boeking, de naam van het huisdier of de datums van de boeking met de afbeelding die je wilt laten verwijderen.
  • Een beschrijving van de specifieke foto die je wilt laten verwijderen of een kopie van de afbeelding die aan je bericht is toegevoegd.

Tip: Je kunt een foto altijd privé verzenden vanuit de Rover-app zonder dat deze op je profiel verschijnt. Dat doe je als volgt: 

  1. Upload de foto naar het bericht met het baasje.
  2. Tik voor iOS-apparaten op de balk naast het gedeelte  Voeg een kopie toe aan mijn profiel en zet de balk op uit. Zet voor Android-apparaten deze optie uit naast het gedeelte  Maak foto's openbaar .
  3. Stuur je foto naar je klant.

 

Alle foto's van tijdens de boeking verbergen

1. Ga naar de instellingen door op je naam en vervolgens op Instellingen te klikken.

1. Ga naar de instellingen door op je naam en vervolgens op Instellingen te klikken.

2. Klik op het tabblad Oppas.

Selecteer het tabblad Oppas.

3. Naast Foto's verbergen, schuif je de cirkel wit of groen om deze instelling te bewerken. Groen betekent dat je foto's van tijdens de boeking verborgen wilt houden; wit betekent dat je de foto's van tijdens de boeking op je profiel wilt laten zien.

Naast Foto's verbergen, schuif je de cirkel wit of groen om deze instelling te bewerken.
  Groen betekent dat je foto's verborgen wilt houden; wit betekent dat je graag wilt blijven
 foto's om openbaar zichtbaar te zijn op je profiel

4. Klik op Sla instellingen op. Klaar!

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: van
Bedankt voor je feedback!