Hvordan blir jeg en hunde- eller kattepasser på Rover?

Fra en dyrevenn til en annen; velkommen!

Hvis du er interessert i å bli en hunde- eller kattepasser kan du skape en profil når som helst, og fylle ut de ulike seksjonene i ditt eget tempo. Du kan også fullføre de ulike stegene i hvilken som helst rekkefølge.

Slik kommer du i gang:

1. Gå til Rover.com og klikk på Bli en Hundepasser. Bla deretter nedover på siden og velg Kom i gang.
  2. Velg én eller flere tjenester du ønsker å tilby, og klikk på Lagre og fortsett.

3. Fullfør hver av de følgende seksjonene:
Serviceoppsett I denne seksjonen kommer du til å velge prisene dine, sette tilgjengeligheten din og kjæledyrpreferansene dine. Hvis du har valgt flere tjenester vil du bli bedt om å fylle ut disse detaljene for én tjeneste for å møte kravene for profilvurdering.
Skap profilen din

I denne seksjonen får kjæledyreiere muligheten til å lære mer om deg og din erfaring. Skap et godt førsteinntrykk ved å fortelle litt om deg selv, legge til noen artige bilder av deg og en pelskledd kompis, og fylle ut kontaktinformasjonen din.

Be om anbefalinger Ta kontakt med gjentakende eiere som kan fortelle om sine positive opplevelser med deg som sin dyrepasser. Anbefalinger er en flott måte å bygge tillit med fremtidige klienter.
Bestå en sikkerhetsquiz Rover krever at alle hunde- og kattepassere fullfører en sikkerhetsquiz hvor du svarer på spørsmål relatert til sikkerhet.
Fullfør en bakgrunnssjekk Gi kjæledyreiere en ekstra følelse av trygghet ved å bestå en ID-verifisering fra din Rover-konto.

4. En hake vil vises ved siden av hver fullførte seksjon, slik at du enkelt kan spore fremdriften din. Når du har fullført alle stegene klikker du på Send inn. Dette vil informere teamet vårt om at profilen din er klar til å vurderes.

Hvis du ombestemmer deg, og ikke ønsker å tilby tjenestene dine på Rover, kan du klikke på Jeg ønsker ikke lenger å tilby tjenester på Rover nederst på siden.

Neste trinn

• Hold øye med e-posten din — teamet vårt vil muligens be deg om å gjøre noen endringer, for å gjøre profilen din så bra som overhodet mulig.
  • Du vil vanligvis høre fra oss innen fem virkedager, og vi vil varsle deg via e-post hvis profilen din blir godkjent.
  • Når profilen din har blitt godkjent og du har bestått ID-verifiseringen din, vil tjenestene dine være synlig på Rover og kjæledyreiere vil kunne kontakte deg.
  • Ta en titt på vårt Ressurssenter for hunde- og kattepassere for tips og råd som vil hjelpe deg å lykkes på Rover, og vår Kom-i-gang seksjon for praktiske veiledninger.

Merk: Hunde- og kattepassere på Rover må være minst 18 år gamle, og betraktes som selvstendig næringsdrivende. Hvis profilen din godkjennes, vil du tilby dine egne hundepassertjenester, og du vil ikke betraktes som ansatt hos Rover. Denne statusen gir deg friheten til å sette dine egne priser og selv velge når du vil passe hunder — dessuten er det viktig å vite når det er tid for å betale skatt.