Hvordan får jeg betalt for bookinger?

Betalingsdelen på kontoen din lar deg se midler for fullførte bookinger. Betalinger for bookinger vises på Rover-kontoen din 2 dager etter at du har fullført en tjeneste.

Betalinger for fullførte bookinger settes automatisk inn på bankkontoen din. Betalingen blir overført til bankkontoen din innen 3–5 virkedager etter at du har fullført en tjeneste.

Legge til bankopplysninger i kontoen
Utbetalingsprosess
Se betalingshistorikk

Hvordan legge til bankkontodetaljer

Dersom du ikke har lagt til en utbetalingsmåte på Rover-kontoen din enda, kan du gjøre dette ved å følge disse enkle trinnene:

Internett:

1. 1. Gå til utbetalingsseksjonen av Rover-kontoen din.
  2. Velg Legg til bankkonto.

3. Angi bankkontoopplysningene dine og identifikasjonsinformasjonen din.

I Rover-appen:

1. Klikk på Mer-ikonet i Rover-appen.

2. Trykk på Betalinger.

3. Velg Administrer utbetalingsmetoder.

4. Trykk på Legg til en bankkonto.

5. Angi bankkontoopplysningene dine.

6. Når du har fylt ut skjemaet, trykker du på Send inn.

Utbetalingsprosessen

To dager etter at du har fullført en tjeneste, vises midlene i delen Behandling av betalinger på Min side. Når det har skjedd, overfører betalingsbehandleren vår, Stripe, pengene automatisk til bankkontoen din via direkte innskudd. Hvor lang tid det tar før du får tilgang til kontoen din, avhenger av bankens behandlingstid, men den varierer fra én til to virkedager.

Når midlene er overført til banken din, ser du statusen «Oppfylt» i fanen Betalinger i betalingshistorikken din.

Fullføringsdatoen henviser til når Stripe startet overføringen til bankkontoen din. De fleste banker setter disse pengene inn på bankkontoen din så snart de er mottatt, men i noen tilfeller kan det ta opptil fem virkedager før du ser dem.

Vis betalingshistorikk

• Hvis du vil se betalingshistorikken din i Rover-appen, trykker du på Mer > Betalinger. Rull helt ned for å se betalingshistorikken din.
  • For å se denne informasjonen på en datamaskin velger du Vis betalinger fra Min side.

Betalingshistorikken din viser alle fullførte bookinger, betalinger for tjenester, inntektsutbetalinger og utbetalingshistorikken din etter år (det er viktig av skattemessige årsaker).

Viktig: Å booke og betale gjennom Rover er obligatorisk per brukervilkårene våre. Du må aldri godta kontanter eller sjekker som betalingsmåte – dette kan utsette deg for svindel, medføre at kontoen din flagges for suspensjon og føre til at bookinger eller turer ikke dekkes av Rover-garantien og dedikert kundeservice.

Har du spørsmål? Da kan vi hjelpe deg! Kontakt Rover kundeservice på +47 800 69 377. Du kan eventuelt sende inn en forespørsel om hjelp ved å gå til bunnen av hvilken som helst side i hjelpesentralen og velge «Få hjelp».