Hvordan får jeg betalt for bookinger?

Betalinger for fullførte bookinger vil bli automatisk overført til din bankkonto. Du vil se betalingen på bankkontoen din innen 5 dager etter en fullført booking.

Hvordan legge til bankkontodetaljer

Dersom du ikke har lagt til en utbetalingsmåte på Rover-kontoen din enda, kan du gjøre dette ved å følge disse enkle trinnene:

Fra en datamaskin:

1. 1. Gå til utbetalingsseksjonen av Rover-kontoen din.
  2. 2. Klikk på Legg til bankkonto.
  3. 3. Skriv inn IBAN-nummeret ditt på 15 sifre, samt navnet som står oppført på bankkontoen.

I Rover-appen:

1. Klikk på meny eller Mer-ikonet i Rover-appen.

2. Klikk på Betalinger.

3. Hvis du ikke har lagt til en bankkonto for utbetalinger, klikk på + Legg til konto.

4. Når du har fylt ut skjemaet, klikk på Send inn.

5. Velg Be om overføring.

Viktig: Å booke og betale gjennom Rover er obligatorisk per våre brukervilkår. Aldri ta imot kontanter eller betaling via Vipps - dette kan eksponere deg for svindel, få kontoen din flagget for suspensjon, og føre til at oppholdet eller turen ikke er dekket avRover-garantien og kundeservice hele året.

Har du noen spørsmål?Vi er her for å hjelpe! Kontakt Rovers kundeservice året rundt på+4780069377, mellom kl. 09:00 og 18:00. Eventuelt kan du sende inn en forespørsel om hjelp ved å gå til bunnen av hvilken som helst side i Hjelpesentralen, og velge Kontakt kundeservice.Relaterte artikler

Hvordan kan jeg se gjennom betalingene fra bookingene mine på Rover?