Er hundepasserprofilen min godkjent?

Rover sender deg en e-post så snart profilen din er godkjent, men du kan også sjekke profilens status på et par andre måter, som vi går gjennom nedenfor.

Profilbanner

Hvis du logger inn på Rover-kontoen din på en datamaskin eller mobilnettleser, og du nylig har blitt godkjent, ser du banneret nedenfor. Det betyr at profilen din er aktiv! Merk: Banneret forsvinner når profilen har vært aktiv i et par uker.

Vis profilen

Du kan også kontrollere om profilen er godkjent og aktiv ved å logge på og gå til prisdelen. Slik gjør du det:

1. Logg inn på Rover-kontoen din på en datamaskin eller i en nettleser.

2. Gå til Min side ved å velge navnet ditt øverst til høyre på skjermen.

Dashboard O sitter UK.png

3. Velg Vis profil øverst til venstre på skjermen.

View profile Olivia for S UK.png

4. Hvis profilen er godkjent, ser du følgende melding:

SSU new S approved UK.png

Hvis profilen ikke er godkjent, ser du teksten «Kommer snart» under navnet ditt:

SSU new S not checked UK.png

Lurer du på hvorfor profilen din ikke er aktiv ennå? Les denne artikkelen for å få en bedre forståelse av profilens status:

Hvor lang tid bruker Rover på å gjennomgå profilen min?