Hvordan styrer jeg kalenderen min?

Å holde kalenderen din oppdatert er en viktig del av å styre tjenestene dine på Rover. En oppdatert kalender vil hjelpe deg å motta forespørsler du kan godta. Jo flere forespørsler du godtar, jo bedre vil bookingrangeringen din bli — og jo bedre bookingrangering du har, jo mer sannsynlig er det at eiere vil velge deg som den neste hunde- eller kattepasseren sin.

Grunnleggende om kalenderen din

Tjenestene dine fargekodes automatisk, slik at det alltid er lett å se tilgjengeligheten din. Hver dag i måneden viser hvilke tjenester du tilbyr, hvor mange bookinger du har og hvor mange hunder du kan booke. For eksempel:

• Hvis du er villig til å passe to hunder på tirsdager, og du allerede har booket to hunder, vil du se "2 av 2 booket" på tirsdag.
  • Hele dagen vil være streket ut hvis du har merket deg som utilgjengelig for alle tjenester en spesifikk dag.

Hvordan endrer jeg tilgjengeligheten min for bestemte datoer?

For å oppdatere kalenderen din bare en gang, for eksempel i forbindelse med en ferie, går du frem slik:

1. Klikk på den dagen du ønsker å redigere i kalenderen din, eller klikk og dra musepekeren for å redigere flere datoer samtidig.

2. Du vil så få opp et pop-up vindu. Du kan velge å redigere hver tjeneste individuelt, og klikke på Lagre. Hvis du ikke kommer til å være tilgjengelig for noen tjenester, velger du Merk alle tjenester som utilgjengelige, Velg Tilbakestill til standard hvis du vil tilbakestille kalenderen til din vanlige tilgjengelighet.

3. Endringene dine vil nå vises i kalenderen din.

Merk: Endringer du gjør i kalenderen for spesifikke dager eller perioder vil alltid overstyre den standard tilgjengeligheten din. Hvis du vanligvis tilbyr døgnpass i helger, men drar på ferie, vil du altså ikke vises i søkeresultatene for denne helgen, så lenge du har endret tilgjengeligheten din.

Hvis du bruker Rover-appen:

1. Åpne appen.
  2. Klikk på Kalender-ikonet.
  3. Velg datoen du trenger å oppdatere. Herfra kan du merke hele dagen som utilgjengelig, eller justere tidsrommene som tilbys for hver tjeneste, ved å velge Rediger.
  4. Velg Lagre når du er ferdig med å redigere tilgjengeligheten din.

Hvordan endrer jeg den standard tilgjengeligheten min?

For å oppdatere den standard tilgjengeligheten din, for eksempel hvis du ønsker å tilby en tjeneste bare noen spesifikke dager i uken, går du frem slik:

1. Gå til kalenderen din ved å klikke på navnet ditt øverst i høyre hjørne av skjermen. Velg Kalender.

2. På venstre side av skjermen klikker du på pilen ved siden av den tjenesten du vil oppdatere.

3. Fjern eller legg til kryss i boksene etter behov. Når du har satt et kryss, betyr det at du er ledig og kan tilby tjenesten denne dagen hver uke.

Hvis du bruker Rover-appen:

1. Åpne appen.
  2. Klikk på Kalender-ikonet.

3. Klikk på Innstillinger øverst til høyre.

4. Du vil kunne velge flere kalenderalternativer, som for eksempel om du ønsker å akseptere nye kjæledyreiere, og dine tilgjengelige dager for hver enkelt tjeneste.

Hva annet kan jeg gjøre i kalenderen min?

• Du kan vise alle tjenestene du tilbyr samtidig, eller velge og vrake ved å velge de fargede sirklene på venstre side av skjermen.

• Velg pilene til på venstre side av skjermen for å tilpasse hvilke dager i uken du er tilgjengelig for hver av tjenestene du tilbyr.

• Hvis du vil synkronisere kalenderen din på Rover med kalenderen din hos Google eller iCal, velger du Synkroniser kalenderen din på venstre side av skjermen.

• Gå til en annen måned ved å bruke pilene til venstre og høyre, nesten øverst i kalenderen. Du kan når som helst hoppe til dagens dato ved å velge I dag.