Hvor finner jeg hundepasserens kontaktopplysninger?

Av hensyn til personvern viser ikke Rover kontaktopplysningene til en hundepasser før du har booket med dem.

Hvis du har startet en samtale med en hunde- eller kattepasser på Rover, men enda ikke har booket en tjeneste, kan denne personen velge å dele telefonnummeret og adressen sin med deg — spesielt hvis du bestemmer deg for å avtale et Første møte. Husk at du kan ringe hunde- eller kattepasseren på deresRover-telefonnummer.Rover-telefonnumre tillater kjæledyreiere og -passere å kommunisere med hverandre, mens deres private nummer forblir privat.Unike Rover-telefonnumre blir tildelt hvert enkelt kundeforhold.

For å starte en samtale, gå til hunde- eller kattepasserens profil, og klikk påKontaktknappen.

Etter at du har booket

Etter at du har booket og betalt for en tjeneste, kan du finne hunde- eller kattepasserens kontaktinnformasjon i reiseplanen. Du vil motta en bekreftelse per e-post etter at du har booket, med reiseplanen vedlagt. Du kan også få tilgang til denne før eller under en booking, ved å åpne forespørselen i fanen Kommende bookinger i innboksen din.

• Hunde- eller kattepasserens adresse og Rover-telefonnummer vil vises hvis du har booket Dagpass eller Døgnpass.
  • Hunde- eller kattepasserens Rover-telefonnummer vil vises hvis du har booket Døgnpass i eiers hjem, Hundelufting eller et Drop-in-besøk.