Hvordan booker jeg med en hunde- eller kattepasser?

Etter at du har funnet den perfekte hunde- eller kattepasseren, kontaktet dem, og hatt et Første møte — så er det klart for å fullføre bookingen. Slik går du frem:

Fra en datamaskin:

1. Gå til innboksen din ved å klikke på konvoluttikonet øverst i høyre hjørne av skjermen.

2. Finn samtalen med hundepasseren du ønsker å booke med, under Ventende forespørsler.

Merk: Du kan velge knappen Book nå fra denne siden, eller du kan åpne samtalen for å se over detaljene for bookingen.

Finn den grå ruten helt til venstre, for å dobbeltsjekke at alle detaljene for bookingen er riktige. Klikk på Book nå, eller eventuelt på Aksepter og betal dersom hundepasseren allerede har akseptert bookingen på sin ende. Du vil deretter bli sendt til betalingssiden.

4. Skriv inn betalingsinformasjonen din, og dobbeltsjekk denne. Avhengig av banken din, kan du bli bedt om å verifisere betalingen din. Hvis du har en rabattkode, kan du legge denne inn i rabattkode-feltet og velge Løs inn.

5. Hundepasseren vil motta et varsel om å bekrefte bookingen hvis han/hun ikke allerede har gjort dette. Tjenesten er offisielt booket så snart hundepasseren godtar forespørselen din.

Kortet ditt vil belastes for hele tjenesten når du fullfører bookingen. Hunde- eller kattepasseren vil bli betalt innen fem virkedager etter at tjenesten er fullført. Du finner mer informasjon om betalinger og hvordan dette fungerer i seksjonen for Betalinger.

I Rover-appen:

1. Velg Innboks nederst på skjermen.
  2. Velg den forespørselen du ønsker å booke, under Ventende.
  3. Klikk på Book øverst på skjermen.
  4. Skriv inn kortdetaljene dine. Klikk på Neste.
  5. Skriv inn faktureringsadressen din. Klikk på Legg til kort.
  6. Hvis du har en rabattkode, skriver du den inn og velger Løs inn.
  7. Se gjennom bookingsammendraget og velg Send forespørsel om å booke.

Viktig:

• Hvis du har endret den ventende forespørselen til å inkludere flere datoer eller kjæledyr, vil kortet ditt debiteres for den nye prisen. Den forrige prisen for den opprinnelige forespørselen vil også vises på bankkontoen din, men den vil frigjøres så snart den nye betalingen er gjennomført.
  • Kontakt hunde- eller kattepasseren din direkte hvis du trenger å gjøre endringer på bookingen din. Dersom de aksepterer endingene, kan de oppdatere bookingen fra Rover-kontoen sin.
  • I henhold til våre brukervilkår må booking og betaling skje gjennom Rover.
  • Du må aldri betale en hunde- eller kattepasser med kontanter eller Vipps — dette kan utsette deg for svindel, og du er ikke lenger dekket av Rover-garantien eller Rovers kundeservice.

Har du noen spørsmål? Vi er her for å hjelpe! Kontakt Rovers kundeservice året rundt på +4780069377, mellom kl. 09:00 og 18:00. Eventuelt kan du sende inn en forespørsel om hjelp ved å gå til bunnen av hvilken som helst side i Hjelpesentralen, og velge Kontakt kundeservice.