Hvordan kontakter jeg en hunde- eller kattepasser?

Så, du har funnet en perfekt hunde- eller kattepasser på Rover, og ønsker å starte en samtale? Så flott! Slik får du ballen i gang:

Fra en datamaskin:

1. Gå til profilen til hunde- eller kattepasseren, og klikk på Kontakt.

2. Fyll ut skjemaet i pop-up vinduet som dukker opp. Inkluder tjenesten du vil booke, datoene du behøver, tidspunkt for tjenesten, kjæledyret ditt, og ikke minst en melding til hunde- eller kattepasseren.

I Rover-appen:

1. Gå til hundepasserens profil og velg Kontakt denne hundepasseren.
  2. Velg den tjenesten du ønsker å booke.
  3. Velg Datoer for å velge når tjenesten skal begynne og slutte.
  4. Velg hvilke kjæledyr du ønsker å booke for.Klikk på sirkelen ved siden av kjæledyrets navn slik at denne blir grønn, for å legge det til i bookingen.
  5. Velg om du ønsker å få svar på SMS.
  6. Skriv en melding til hunde- eller kattepasseren – presenter deg selv og kjæledyret ditt, og fortell passeren hvorfor du kunne tenke deg å la ham eller henne passe kjæledyret ditt.
  7. Klikk påSend forespørsel eller den hvite pilen øverst i høyre hjørne av skjermen for å sende forespørselen din.

Merk: For å beskytte privatlivet til hunde- og kattepasserne på Rover, oppgir vi ikke kontaktinformasjonen deres før en tjeneste er booket. Dessuten kan du sende alle meldinger gjennom Rovers nettsted eller app, selv etter at passet er booket — så enkelt er det.

3. Ring hunde- eller kattepasseren på deres Rover-telefonnummer. Rover-telefonnumre gjør det mulig for kjæledyreiere og passere å ringe til hverandre, mens de faktiske telefonnumrene deres forblir private. Unike Rover-telefonnumre tildeles hver kjæledyreier/passer.

4. Spør hunde- eller kattepasseren om å avtale et Første møte. Dette er din mulighet til å bli kjent med dem i person, og forsikre deg om at de er en god match for deg og kjæledyret ditt.

5. Etter et vellykket Første møte kan enten du eller passeren din velge Book nå fra samtalen deres på Rover. Tjenesten er ferdig booket så snart både du og hunde- eller kattepasseren har godtatt forespørselen.

Å booke gjennom Rover sikrer ikke bare at kontoen din overholder våre Brukervilkår, det gir deg også tilgang til kundeservice året rundt, Rover-garantien, og en trygg og praktisk måte å betale på.

Ta en titt på vårartikkel om hvilke spørsmål du bør stille på et Første Møte og relaterte artikler om booking og betalinger for mer informasjon.