Hvordan booker jeg med en hundeeier eller oppretter en gjentakende booking?

I denne artikkelen tar vi for oss følgende:

Booking med en hundeeier

Kjæledyreiere vil klikke på Kontakt på profilen din for å sende deg en bookingforespørsel.

Slik fullfører du bookingen etter at en eier har kontaktet deg:

Fra en datamaskin

1. Nye bookingforespørsler finnes i seksjonen Ventende forespørsler i innboksen din. Svar på nye forespørsler så raskt du kan – da er det større sannsynlighet for at de blir booket.

2. Etter at du har har åpnet den ventende forespørselen du ønsker å booke kan du dobbeltsjekke detaljene for bookingen i den grå ruten til venstre, for å forsikre deg om at forespørselen passer for deg. Du kan finne mer informasjon om kjæledyret ved å klikke på profilen deres.

3. Før dere fullfører bookingen bør dere avtale et Første møte - dette er en flott anledning til å bli kjent med både eieren og kjæledyret deres. Sjekk denne artikkelen for mer informasjon om hvordan du avtaler et Første møte.

4. Når både du og eieren er klar til å booke, kan en av dere klikke på Book nå.

5. Etter at en av dere har klikket på Book nå, har den andre 72 timer på seg til å akseptere forespørselen. Forespørselen vil automatiske utløpe etter 72 timer, men ingen fare - det er lett å fornye forespørselen. Lær hvordan du gjør dette i denne artikkelen.

a) Når forespørselen er booket, flyttes den automatisk til Kommende bookinger i innboksen din.

b) Hvis du ikke kan akseptere forespørselen er det viktig at du arkiverer den. Dersom du ikke arkiverer forespørselen, vil du ikke vises i søkeresultatene for de datoene forespørselen gjelder. Lær mer om hvordan du arkiverer forespørsler her.

Via appen

Når du har fått kontakt med en eier, vanligvis etter at eieren har kontaktet deg, kan du fortsette kommunikasjonen via meldinger i Rover-appen. Slik gjør du det:

1. Velg Innboks nederst på skjermen.
  2. Velg Venter for pass eller turer som ikke er booket enda, eller Kommende for kommende eller pågående bookede pass.
  3. Klikk på postkasse-ikonet øverst i venstre hjørne av skjermen for å se dine Tidligere bookinger eller Arkiverte forespørsler (bare for iOS, for Android vil du se alle forespørsler under "innboks" i menyen).
  4. Velg samtalen du ønsker å fortsette. Du kan skrive en melding og legge ved bilder eller videoer, og deretter velge send.

Gjentakende bookinger