Hva er bookingbeskyttelse?

Det hender heldigvis ikke ofte, men av og til skjer det at en hunde- eller kattepasser må avbestille i siste liten. Hvis dette skulle hende deg, er vi her for å hjelpe: Hver booking som er gjort via Rover dekkes av bookingbeskyttelse. Dette betyr at vi vil hjelpe deg med å finne en ny hunde- eller kattepasser på Rover.

Vi vil kontakte deg så snart som mulig når vi får vite at en hunde- eller kattepasser har avbestilt, men du kan også kontakte oss direkte. Ring oss når som helst på +47 800 69 377 — vi er her for deg året rundt — eller kontakt oss her.

• Det varierer hvor tilgjengelige vi er, men vi vil gjøre alt vi kan for å finne en glimrende ny hundepasser.
  • Vi vil også gi deg kreditt for å hjelpe med å dekke kostnaden av den nye tjenesten.
  • Dersom en av bookingdatoene dine faller innunder en av våre anerkjentehøysesongsdatoer og en hunde- eller kattepasser avbestiller bookingen mindre enn 14 dager før tjenesten skulle ha startet, er du også dekket av Bookingbeskyttelse. Her finner du datoer for høysesong for 2021:

Ferie Datoer for 2021
Påske 1. - 5. april
Spring Bank Holiday 21. - 24. mai
Titt på sommeren 3. juli - 8. august
Jul og nyttår 23. desember - 2. januar

Merk: Dersom bookingen blir avbestilt av hunde- eller kattepasseren på grunn av manglende informasjon eller samarbeid fra deg, så må du selv dekke hele kostnaden for den nye bookingen.

Se våre brukervilkår for mer informasjon om hvordan bookingbeskyttelse fungerer.