Hvordan endrer jeg en kommende booking?

Endringsfunksjonen for bookinger tillater deg å gjøre endringer på en pågående eller kommende booking i Kommende bookinger seksjonen av Rover-innboksen din. Med dette verktøyet kan du:

• Legge til, fjerne, eller endre datoer
  • Endre kjæledyr
  • Endre priser

Du kan endre en booking fra datamaskinen din, nettleser på mobil, eller i Rover-appen. Sjekk ut trinnene nedenfor for spesifikke instruksjoner for din enhet.

Fra en datamaskin eller mobil nettleser:

Rover-appen

Tilleggsinformasjon

Fra en datamaskin eller mobil nettleser

1. Gå til innboksen ved å velge konversasjonsikonet.

2. Velg fanen Kommende bookinger og velg forespørselen du trenger å endre.

3. Når du har åpnet forespørselen finner du tjenestedetaljene, og velger Endre booking.

4. Herfra kan du gjøre endringer på de følgende alternativene i bookingen din:

• Datoer
  • Antall turer eller drop-in-besøk pr. dag
  • Kjæledyr
  • Priser
Viktig: Sørg for å diskutere eventuelle prisendringer med eieren før du oppdaterer bookingen.

Hvis avbestillingsreglene dine inkluderer et gebyr for modifikasjoner, vil du ha muligheten til å ta bort dette. For å ta bort gebyret, klikk på av/på-bryteren i seksjonen Ekstra og justeringer. Gjør den grønn for å se bort ifra avbestillingsgebyret.

5. Se over endringene dine, og skriv en kort melding til hundeeieren hvor du forklarer oppdateringene. Når du er klar, klikker du påBe om bekreftelse fra eier.

Når du har sendt inn forespørselen har eieren 72 timer på å bekrefte endringene. Du mottar en bekreftelse på e-post så snart eieren har godtatt endringene.

I Rover-appen

1. Klikk på Innboks på bunnen av skjermen, og klikk deretter på Kommende.
  2. Velg forespørselen du trenger å endre.
  3. Klikk på ikonet med tre prikker øverst i høyre hjørne av skjermen.
  4. Klikk på Endre booking, og velg Endre detaljer.
  5. Oppdater bookingen, og skriv en kort melding til eieren hvor du forklarer endringene.
  6. Klikk på Be eieren om å bekrefte.

Eieren mottar den endrede forespørselen, og har så 72 timer på å godta endringene. Så snart eieren har godtatt, vil dere begge få en bekreftelse på e-post.

Tilleggsinformasjon

Nyttig informasjon å vite:

• Eiere kan pr. dag dato ikke endre bekreftede bookinger. De blir nødt til å kontakte hunde- eller kattepasseren for å be om endringer.

• Eiere har 72 timer på seg til å se over og godkjenne endringer, fra det tidspunktet passeren sender dem inn. Hvis endringene ikke blir akseptert, vil bookingen forbli som den var - aktiv, men ikke endret.

• Betalinger kan bli forsinket dersom en booking ble endret nær slutten av en pågående booking, og eieren ikke bekreftet før bookingen var fullført. Dette kan skje fordi eiere har opptil 72 timer på å bekrefte en endring. I slike tilfeller vil betalingen overføres to dager etter at eieren har bekreftet.