Hvordan endrer jeg navnet på kontoen min?

Dersom navnet ditt har blitt lovlig endret pga ekteskap eller en rettskjennelse—eller du bare har gjort en feil—sender du inn en forespørsel om hjelp ved å velge Kontakt kundeservice på bunnen av hvilken som helst side i Hjelpesentralen, så skal vi oppdatere kontoen din for deg.

Viktig:Hvis du er en hunde- eller kattepasser og har gjennomgått en ID-verifisering, trenger vi også en kopi av et offisielt dokument om navneendringen sammen med forespørselen din. Dette dokumentet må bekrefte navneendringen, og kan være av de følgende typene:

• Myndighetsutstedt ID (f.eks. førerkort)
  • Vigselsattest
  • Rettskjennelse