Hvordan fjerner jeg bookingbilder fra profilen min?

Dyrepasserprofilen din vil automatisk vise bilder du har sendt til dyreeiere. Dette er en fin måte å vise potensielle kjæledyrseiere mangfoldet av hunder og andre kjæledyr du bryr deg om og hvor gøy de har med deg. Du kan velge å skjule individuelle oppholdsbilder slik at bildene bare er synlige for deg og kjæledyrseieren, eller skjule bilder fra alle bookinger.

Skjul individuelle bookingbilder

For å skjule et spesifikt bookingbilde, ta kontakt med Rover kundeservice fra hjelpesenteret ved å velge ikonet nederst på denne siden. I meldingen din, vennligst oppgi:

• en lenke til bookingen, kjæledyrets navn eller datoene for oppholdet som inneholder bildet du ønsker fjernet
  • en beskrivelse av det spesifikke bildet du vil at vi skal fjerne, eller en kopi av bildet vedlagt meldingen.

Tips: Du kan alltid sende et bilde privat fra Rover-appen uten at det vises på profilen din. Slik gjør du det:

1. Last opp bildet til meldingen med eieren.
  2. For iOS-enheter, trykk på veksleikonet ved siden av delen Legg til en kopi på profilen min  ved å slå den av. For Android-enheter fjerner du merket for dette alternativet ved siden av Gjør bilder offentlige seksjon.
  3. Send bildet ditt til klienten din.

Skjul alle bookingbilder

1. Naviger til innstillingene dine ved å velge navnet ditt og deretter Innstillinger.

Naviger til innstillingene dine ved å velge navnet ditt og deretter Innstillinger.

2. Velg  Dyrepasser -fanen.

Velg Dyrepasser-fanen.

3. Ved siden av Skjul bilder, veksle mellom hvit eller grønn sirkel for å redigere denne innstillingen. Grønt betyr at du ønsker å holde bookingbilder skjult; hvit betyr at du vil at bookingbilder skal være offentlig synlige på profilen din.

Ved siden av Skjul bilder bytter du sirkelen hvit eller grønn for å redigere denne innstillingen.
 Grønt betyr at du vil holde bilder skjult; hvitt betyr at du vil at booking
bilder skal være offentlig synlige på profilen din

4. Velg Lagre innstillinger. Nå er du klar!