Hur blir jag en hundvakt eller hundrastare på Rover?

Välkommen kära hundälskare! Vi är så glada att du vill vara en del av Rover, som en egenföretagare. Du kan starta din hundvaktsprofil på en dator eller via en mobilwebbläsare. Här kan du se hur:

1. Välj Bli en hundvakt högst upp på sidan.

Har kan du läsa om förmånerna med att bli en passare, inklusive friheten att skapa dina egna priser och åtkomst till kundtjänst dygnet runt. Endast intresserad av att bli en hundrastare? Inga problem! Även om du bara vill bli en hundrastare, behöver du fortfarande klicka på länken Bli en hundvaktför att skapa din profil.

2. Välj Kom igång för att börja med din profil.

3. Bygg din profil. Frågorna kommer vara mer hundfokuserade så om du vill ta hand om katter eller andra djur försöker du svara på dem som om de gällde katter eller andra djur. För att hjälpa djurägare förstå att du vill ta hand om deras katt kan du t.ex. göra din profil mer inriktad på katter genom att belysa din erfarenhet med katter i beskrivningen, rubriken, bilder, etc.

hit för att läsa mer om hur du får din profil att sticka ut.

4. När din profil är färdig kommer du bli ombedd att slutföra en identitetsverifiering med Onfido, vår partner för ID-kontroller.

5. När du har slutfört ID-verifieringen kommer din profil granskas av vårt kvalitetsteam.

Så vad händer nu?

• Håll ett öga på din e-post — vårt Kvalitetsteam kan begära att du ändrar några saker för att göra din profil bättre.
  • Du kommer normalt att bli kontaktad av oss inom fem arbetsdagar. Vi kommer att meddelade dig via e-post om din profil godkänns.
  • Besök vår sida med tips och råd för hundvakter som kan hjälpa din framgång på Rover samt vårt avsnitt Komma igång för användbara råd om din profil.

Obs: Hundvakter och hundrastare på Rover måste vara minst 18 år gamla och anses vara egenföretagare. Om din profil godkänns kommer du driva din egen verksamhet och kommer inte anses vara anställd av Rover. Den här statusen ger dig friheten att skapa egna priser och schema – men det är viktigt att ha koll när det är dags för deklarationen!