Hur får jag betalt för bokningar?

I avsnittet Betalningar på ditt konto kan du se dina pengar för slutförda bokningar. Betalningar för bokningar syns på ditt Rover-konto två dagar efter att du har slutfört den aktuella tjänsten.

Betalningar för slutförda bokningar sätts automatiskt in på ditt bankkonto. Betalningen överförs till ditt bankkonto inom 3–5 arbetsdagar efter att du har slutfört den aktuella tjänsten.

Lägga till bankuppgifter på ditt konto
Utbetalningsprocessen
Visa betalningshistorik

Lägg till bankuppgifter till kontot

Om du inte har lagt till dina bankuppgifter i ditt Rover-konto följer du stegen här nedan.

Webb:

1. Gå till betalningsavsnittet på ditt konto här.
  2. Välj Lägg till bankkonto.

3. Ange dina bank- och identifikationsuppgifter.

Rover-appen:

1. Välj ikonen Mer i Rover-appen.

2. Välj Betalningar.

3. Välj Hantera utbetalningsmetoder.

4. Välj Lägg till ett bankkonto.

5. Ange dina bankkontouppgifter.

6. När du har fyllt i formuläret väljer du Skicka.

Utbetalningsprocess

Två dagar efter att du har slutfört en tjänst syns pengarna i avsnittet Behandling av betalningar på Min sida. När det sker kommer vår betalningsförmedlare Stripe automatiskt att överföra pengarna till ditt bankkonto genom en direktinsättning. Hur lång tid det tar för pengarna att nå ditt konto beror på din banks handläggningstider, men det tar normalt en till två arbetsdagar.

När pengarna har överförts till din bank visas statusen Utfört på fliken Betalningar i din betalningshistorik.

Utförandedatumet är den dag som Stripe initierade överföringen till ditt bankkonto. De flesta banker sätter in dessa pengar på ditt bankkonto så snart de tas emot, men i vissa fall kan det ta upp till fem arbetsdagar innan pengarna finns på ditt konto.

Visa betalningshistorik

• Om du vill visa din betalningshistorik från Rover-appen väljer du Mer > Betalningar. Bläddra längst ner för att se din betalningshistorik.
  • För att visa den här informationen på en dator väljer du Visa betalningar från Min sida.

Din betalningshistorik visar alla dina slutförda bokningar, betalningar för tjänster, utbetalningar av intäkter och din utbetalningshistorik per år (det är viktigt för skatteändamål ).

Viktigt: Att boka och få betalt genom Rover krävs enligt våra användarvillkor. Ta aldrig emot kontanter eller checkar som betalning – det gör att du riskerar att utsättas för bedrägerier, att ditt konto kan flaggas för avstängning och att dina bokningar och promenader inte täcks av Rover-garantin och dedikerad support.

Har du frågor? Vi finns här för dig! Kontakta Rovers kundtjänst på +46 8 580 970 94. Alternativt kan du skicka in en hjälpförfrågan genom att gå längst ner på någon sida i hjälpcentret och välja Få hjälp.