Hur får jag betalt för bokningar?

Din betalning för bokningen överförs automatiskt till ditt bankkonto. Din betalning kommer att nå ditt bankonto inom 5 dagar efter att bokningen är slutförd.

Lägg till bankuppgifter till kontot

Om du inte har lagt till dina bankuppgifter i ditt Rover-konto följer du stegen här nedan.

Dator:

1. Gå till betalningsavsnittet på ditt konto här.
  2. Välj Lägg till bankkonto.
  3. Ange dina bank- och identifikationsuppgifter.

Rover-appen:

1. Tryck på meny eller ikonen Mer i Rover-appen.

2. Tryck på Betalningar.

3. Om du inte redan har lagt till ett konto som du vill att pengar ska föras över till, välj + Lägg till konto.

4. När du har fyllt i formuläret, tryck på Skicka.

5. Tryck på Begär betalning.

Viktigt: Bokning och betalning via Rover krävs enligt våra Användarvillkor. Acceptera aldrig kontanter eller check som betalning — detta kan leda till bedrägeri, flaggning av ditt konto och avstängning, samt göra att dina bokningar inte är berättigade till Rovers garanti och kundtjänst dygnet runt.

Frågor? Vi finns här för dig! Kontakta Rovers kundtjänst på +46 8 580 970 94. Alternativt kan du skicka in en hjälpförfrågan genom att gå längst ner på sidan till Hjälpcentret och välja Kontakta kundtjänst. Relaterade artiklar

Hur ser jag min betalningshistorik för slutförda bokningar?