Är min hundvaktsprofil godkänd?

Rover skickar ett e-postmeddelande till dig när din profil har godkänts, men det finns ett par andra sätt att kontrollera din profils status som vi tittar närmare på nedan.

Profilbanderoll

Om du loggar in på ditt Rover-konto genom webbläsaren på en dator eller mobil, och du nyligen har blivit godkänd, ser du nedanstående banner. Det betyder att din profil är aktiv! Obs! Bannern försvinner när din profil har varit aktiv i ett par veckor.

Visa profil

Du kan också bekräfta att din profil är godkänd och aktiv genom att logga in och gå till avsnittet med priser. Så här gör du:

1. Logga in på ditt Rover-konto på en dator eller mobilwebbläsare.

2. Gå till Min sida genom att välja ditt namn längst upp till höger på skärmen.

Dashboard O sitter UK.png

3. Välj Visa profil längst upp till vänster på skärmen.

View profile Olivia for S UK.png

4. Om din profil har godkänts ser du följande meddelande:

SSU new S approved UK.png

Om din profil ännu inte är godkänd ser du texten ”Kommer snart” under ditt namn:

SSU new S not checked UK.png

Är du osäker på varför din profil inte är aktiv än? Läs den här artikeln för att förstå din profils status bättre:

Hur länge tar det för Rover att granska min profil?