Var hittar jag en hundvakts kontaktuppgifter?

Av sekretesskäl visar inte Rover en hundvakts kontaktuppgifter tills du har bokat med dem.

Om du har startat en konversation på Rover med en hundvakt eller hundrastare men ännu inte har bokat en tjänst, kan de välja att dela telefonnummer och adress med dig — speciellt om du väljer att ordna ett Första möte. Kom ihåg att du kan ringa eller messa passaren eller hundrastaren via deras Rover-nummer. Rover-nummer låter ägare och passare ringa och messa varandra utan att avslöja sina privata telefonnummer. Unika Rover-nummer tilldelas varje förhållande mellan ägare och passare.

För att påbörja en konversation, gå till passarens profilsida och välj Kontakta-knappen.

Efter bokningen

När du har bokat och betalat för en tjänst kan du hitta din passares kontaktuppgifter på schemat. Du får ett bekräftelsemail efter bokningen med ditt schema bifogat. Du kan också komma åt det innan eller under en vistelse genom att öppna förfrågan under fliken Kommande bokningar i inkorgen.

• Passarens Rover-nummer och adress kommer att visas om du har bokat dygnspassning eller dagpassning.
  • Passarens Rover-nummer kommer att visas om du har bokat dygnspassning hemma, hundrastning eller drop-in.