Vad gör jag om någon får mig att känna mig obekväm?

Det händer inte ofta, men ibland kan en konversation på Rover få dig att känna dig obekväm. Här är de signaler som du bör notera för att flagga en konversation som olämplig:

• Någon föreslår att du betalar personligen snarare än via webbplatsen. Trygghet och säkerhet är av största vikt, och bokning och betalning via Rover är det enda sättet att säkerställa att ditt konto är i linje med våra användarvillkor och att din bokning täcks av Rover-garantin och kundtjänst dygnet runt.
  • Någon ber dig att lämna personlig information. Du ska aldrig känna dig pressad att dela ditt fullständiga namn, e-post eller postadress, telefonnummer eller någon annan personlig information innan en vistelse är bokad.
  • Någon använder hotfullt språk. Låt oss alltid veta om någons meddelanden får dig att känna dig obekväm.
  • Försöker någon rekrytera dig till en privat djurvaktstjänst. Endast de tjänster som bokats via Rover kvalificerar dig för Rover-garantin, nödhjälp dygnet runt, veterinärmedicinsk rådgivning, marknadsföringsverktyg för djurvakter och fler resurser som hjälper djurvakter att bygga sina passningstjänster.

Hur man rapporterar en konversation

Om en konversation får dig att känna dig obekväm, meddela oss genom att rapportera det.

1. Öppna konversationen och välj Rapportera den här konversationen under knappen Skicka.

2. Välj en anledning för att rapportera konversationen från rullgardinsmenyn.

Kom ihåg: Ha alltid ett första möte innan du bekräftar en bokning för att säkerställa att alla – både människor och hundar — kommer överens. Acceptera bara bokningar som känns bra.

Frågor? Vi finns här för dig! Kontakta Rovers kundtjänst på +46 8 580 970 94. Alternativt kan du skicka in en hjälpförfrågan genom att gå längst ner på sidan till Hjälpcentret och välja Kontakta kundtjänst.