Hur inaktiverar jag mitt Rover-konto?

Vad tråkigt att du lämnar oss! Om du vill inaktivera ditt Rover-konto, följ dessa steg:

1. Gå till dina inställningar genom att välja ditt namn i skärmens övre högra hörn. Välj Inställningar.

2. Välj Inaktivera konto.

Observera:

Om du har inaktiverat ditt konto med hjälp av processen ovan och vill återaktivera det, loggar du bara in igen med samma användarnamn och lösenord som du använde tidigare. Då återaktiveras ditt konto automatiskt.

Viktig information för hundvakter:

Om du bara vill ta bort en eller flera av dina tjänster (men vill behålla ditt Rover-konto), läs den här artikeln: Hur ändrar eller tar jag bort tjänster?