Hur bokar jag en hundvakt eller hundrastare?

Så du har hittat den perfekta hundvakten eller hundrastaren, kontaktat dem och haft ett första möte — det låter som att du är redo att boka! För att boka en tjänst, gör följande:

Dator

1. Gå till din Inkorg genom att välja kuvertikonen i det övre högra hörnet av skärmen.

2. Hitta konversationen med hundvakten du vill boka under väntande förfrågningar.

OBS: Du kan trycka på knappenBoka nu från den här vyn, eller så kan du öppna konversationen för att granska detaljerna innan du bokar.

3. Gå till den grå rutan till vänster för att granska tjänstens detaljer. Välj Boka nu, eller om din hundvakt redan har accepterat förfrågan, välj Acceptera förfrågan och betala. Du kommer sedan att bli ombedd att betala för bokningen.

4. Ange dina betalningsuppgifter och granska dem. Beroende på vilken bank du har kan du bli ombedd att bekräfta din betalning. Om du har en rabattkod eller kupong anger du den i kupongfältet och väljer Lös in.

5. Din passare kommer få ett meddelande om att bekräfta bokningen om hen inte redan har gjort det. När din passare godkänt din förfrågan är tjänsten officiellt bokad.

Ditt betalkort kommer debiteras för hela tjänsten när du bokar. Din passare eller hundrastare kommer få betalt inom fem arbetsdagar från att tjänsten har slutförts. Om du vill veta mer om hur betalningarna fungerar kan du kolla in betalningsavsnittet.

Rover-appen:

1. Tryck på Inkorg längst ned på skärmen.
  2. Under Väntande, tryck på förfrågan som du vill boka.
  3. Tryck på Boka! högst upp på skärmen.
  4. Ange dina kreditkortsuppgifter. Tryck på nästa.
  5. Ange din faktureringsadress. Tryck på Lägg till kort.
  6. Ange de rabattkoder du har och tryck på Lös in.
  7. Granska din bokningssammanfattning och tryck på Skicka bokningsförfrågan.

Viktigt:

• Om du har ändrat din väntande förfrågning till att inkludera fler datum eller djur så kommer ditt bankkort debiteras med det nya priset. Den tidigare debiteringen för den första förfrågningen kommer också visas på ditt kontoutdrag men det kommer bli ogiltigt så fort den nya debiteringen behandlats.
  • Om du behöver göra ändringar i din bokning kontaktar du passaren direkt. Om passaren godkänner ändringarna kan hen redigera bokningen från sitt Rover-konto.
  • Bokning och betalning via Rover krävs enligt våra Användarvillkor.
  • Betala aldrig din hundvakt eller hundrastare med kontanter eller check — detta är för att kontanter och check kan leda till bedrägeri och gör att dina bokningar inte täcks av Rovers garanti och kundtjänst dygnet runt.

Frågor? Vi finns här för dig! Kontakta Rovers kundtjänst på +46 8 580 970 94. Alternativt kan du skicka in en hjälpförfrågan genom att gå längst ner på sidan till Hjälpcentret och välja Kontakta kundtjänst.