Hur kontaktar jag en hundvakt eller hundrastare?

Du har alltså hittat en bra hundvakt eller hundrastare på Rover och vill starta en konversation. Så här kommer du igång med detta:

Dator:

1. Gå till hundvaktens profil och välj knappen Kontakta. (Om du använder Rovers iPhone-app, välj kontakta den här hundvakten. Om du använder Android-appen, välj pennikonen.)

2. Fyll i popup-formuläret. Inkludera vilken tjänst du vill boka, såväl som datumintervallet, dina hundar, tiden för tjänsten, samt ett meddelande till hundvakten.

Rover-appen:

1. På hundvaktens profil, tryck på Kontakta den här hundvakten.
  2. Välj vilka tjänster du vill ha.
  3. Tryck på Datumför att välja när tjänsten ska börja och sluta.
  4. Välj vilka hundar du vill boka in. Tryck på cirkeln bredvid din hunds namn så att cirkeln blir grön för att lägga till hunden i bokningen.
  5. Välj om du vill få ett svar via SMS.
  6. Skriv ett meddelande till din hundvakt. Introducera dig själv och din hund, samt berätta för hundvakten varför du vill att de ska ta hand om din hund.
  7. Tryck på Skicka förfrågan eller den vita pilen längst upp till höger på skärmen för att skicka din förfrågan.

Obs:För att skydda hundvaktens och hundrastarens integritet tillhandahåller vi inte personliga kontaktuppgifter tills en tjänst är bokad. Du kan även skicka alla dina meddelanden via Rovers webbplats eller app, även efter att din tjänst är bokad — det är så enkelt.

3. Ring eller messa passaren eller hundrastaren med deras Rover-nummer. Rover-nummer låter ägare och passare ringa och messa varandra samtidigt som deras riktiga telefonnummer förblir privata. Unika Rover-nummer tilldelas till varje relation mellan djurägare/passare.

4. Fråga om hundägaren eller hundrastare kan schemalägga ett Första möte. Det är då du kan lära känna dem och se till att de passar dig och din hund.

5. Efter ett lyckat Första möte kan antingen du eller hundvakten välja Boka nu från din konversation på Rover. När både du och hundvakten eller hundrastaren har accepterat, är tjänsten bokad.

Bokning via Rover gör inte endast att ditt konto överensstämmer med våra Användarvillkor, det ger dig även kundtjänst dygnet runt, Rovers garanti och ett säkert och bekvämt sätt att betala på.

Ta en titt på vår checklista för första möten för hundägare samt relaterade artiklar angående bokningar och betalningar för att lära dig mer.