Hur avbokar jag en tjänst?

UPPDATERING ANGÅENDE COVID-19:

Här på Rover har vi alltid våra medlemmars trygghet som högsta prioritet. Då dessa tider kräver extra försiktighet och vaksamhet ber vi dig att överväga, i förväg, om du fortfarande behöver några av de kommande tjänsterna du har inbokade. Prioriteten för våra medlemmar är att minska risken att sprida smittan till andra.

Var noga med avbokningspolicyn på dina bokningar. För instruktioner om hur man avbryter en bokning kan du läsa artikeln nedan. OM du stöter på några problem när du avbryter en bokning får du gärna kontakta vår kundtjänst via kontaktformuläret nedan och välja alternativet Boknin > Avbokning.

Vi fattar! Ibland ändras planer och du kan behöva avboka en tjänst innan den ens har börjat. Inga problem — du kan göra allt detta från ditt Rover-konto.

Först och främst: känn till din hundvakts avbokningspolicy. Beroende på datumet på avbokningen och din hundvakts policy, kan du vara berättigad till återbetalning av hela eller delar av det totala beloppet. Du kan ta reda på vad för sorts policy din hundvakt har genom att besöka deras profil.

Placera din mus över avbokningspolicyn för att läsa mer. Du kommer se information om en av följande fyra policyer:

Samma dag

För dygnspassning, dygnspassning hemma och drop-in-besök:

• Full återbetalning är tillgängligt om en hundägare avbokar innan början av bokningen.
  • Om bokningen avbokas vid eller efter början av bokningen är en 50 % återbetalning tillgänglig under de första sju avbokade dagarna, och en 100 % återbetalning är tillgänglig för ytterligare dagar efter det.

För promenader och dagpassning:

• En fullständig återbetalning är tillgänglig om hundägaren avbokar innan bokningen börjar.

En dag

• En fullständig återbetalning är tillgänglig om ägaren avbokar innan kl. 12:00 dagen innan bokningen börjar.
  • Om bokningen avbokas efter kl. 12:00 dagen före bokningens start är en 50 % återbetalning tillgänglig för de första sju avbokade dagarna av tjänsten, och en 100 % återbetalning är tillgänglig för ytterligare dagar efter det.

Tre dagar

• En fullständig återbetalning är tillgänglig om en hundägare avbokar innan kl. 12:00 tre dagar innan bokningen börjar.
  • Om bokningen avbokas efter kl. 12:00 tre dagar före bokningens start får de en 50 % återbetalning för de första sju avbokade dagarna av tjänsten, och en 100 % återbetalning är tillgänglig för ytterligare dagar efter det.

Sju dagar

• En full återbetalning är tillgänglig om en ägare
  •  avbokar innan kl. 12:00 en vecka innan bokningen börjar.
  • Om bokningen avbokas efter kl. 12:00 en vecka innan bokningen börjar får de en 50 % återbetalning för de första sju dagarna efter bokningen och en 100 % återbetalning är tillgänglig för ytterligare dagar efter det.

Hur du avbokar en tjänst innan den börjar

1. Gå till din Inkorg genom att välja kuvertikonen.

2. Välj fliken Kommande bokningar och välj sedan förfrågan som du vill avboka.

3. När förfrågan är öppen, hitta den grå rutan som anger tjänstens information. Välj Avboka.

4. Ett popup-formulär kommer be om information angående din avbokning. Det här meddelandet går direkt till Rovers kundtjänst och kommer inte skickas till din hundvakt. Välj Skicka förfrågan.

5. Välj Ja, jag vill avboka.

Om du inte redan har berättat för din hundvakt att du behöver avboka en tjänst, är det bra om du gör det i ditt meddelande nu.

När din avbokning har startat kommer du och din hundvakt att få en e-postbekräftelse från Rover. Du kan förvänta dig en återbetalning (beroende på din hundvakts avbokningspolicy) via det ursprungliga betalningssättet inom en till tre arbetsdagar.

Hur du avbokar en tjänst efter att den har påbörjats

Om du behöver avboka en pågående tjänst ska du kontakta Rover Kundtjänst på +448082812524, måndag till lördag, från 9:00 till 18:00 (GMT+1). Alternativt kan du skicka in en hjälpförfrågan genom att gå längst ner på sidan till Hjälpcentret och välja Kontakta kundtjänst.