Hur bokar jag med en hundägare eller skapar en återkommande bokning?

I denna artikel kommer vi tala om:

Boka med en hundägare

Djurägare kommer klicka på Kontaktapå din profil för att påbörja en bokningsförfrågan med dig.

När djurägaren har kontaktat dig kommer du behöva göra detta för att slutföra bokningen:

Dator

1. När en hundägare har skickat en förfrågan, kommer den dyka upp under Väntande förfrågningari din inkorg. Svara så snabbt du kan - förfrågningar som får snabba svar har högre sannolikhet att bokas.

2. Efter att du har valt den väntande förfrågan som du vill boka in, granska bokningens information i den grå rutan för att se till att denna förfrågan passar dig. Du kan se mer information om djuret genom att klicka på dens profil.

3. Se till att gå på ett Första möte innan bokningen - det är ett perfekt tillfälle att lära känna ägaren och djuret. För att läsa mer om hur du schemalägger ett Första möte, läs den här artikeln.

4. När du och en djurägare är redo att boka, kan någon av er två välja Boka in nu.

5. Efter knappen Boka in nuhar valts kommer den andra parten ha 72 timmar på sig att acceptera förfrågan. Efter 72 timmar kommer förfrågan löpa ut. Det är dock enkelt att förnya förfrågan — läs den här artikeln för att lära dig hur.

a) När en förfrågan bokats kommer den automatiskt flyttas till Kommande bokningari din inkorg.

b) Om du inte bokar förfrågan är det viktigt att arkivera den. Tills du arkiverar förfrågan kommer du inte visas i sökresultaten för datumen som har en väntande förfrågan. Du kan läsa mer om att arkivera förfrågningar här.

App

Du kan fortsätta meddela hundägaren i Rover-appen efter att ni har kommit i kontakt med varandra. Så här gör du:

1. Tryck på Inkorg längst ned på skärmen.
  2. Tryck på Väntande för icke bokade tjänster, eller Kommande för bokade tjänster som är kommande eller pågående.
  3. Tryck på kuvertikonen längst upp till vänster på skärmen för att se dina tidigare bokningar eller arkiverade förfrågningar (endast iOS, för Android kan du se alla förfrågningar i inkorgssektionen på menyn).
  4. Tryck på den konversation som du vill fortsätta med. Du kan skriva ett meddelande och bifoga bilder eller videor, tryck sedan på skicka.

Återkommande bokningar

En djurägare vill boka med dig igen—fantastiskt! Du kan göra deras bokning ännu bättre än förra gången genom att skapa den nya bokningen åt dem:

Dator

1. Gå till dinInkorggenom att klicka på konversationsikonen.

2. Välj länken Visa tidigare kunder.

3. Välj djurägaren du vill boka med. Du kan använda sökrutan för att filtrera dina bokningar efter ägarens eller djurets namn. Välj Gör en ny bokning.

4. Ange tjänstens datum, välj typ av tjänst, skriv ett meddelande till djurägaren och välj sedan Skapa ny förfråganför att skicka bokningsförfrågan till djurägaren.

5. Hitta och välj din nya förfrågan under fliken Väntande förfrågningar. Där kan du vid behov justera tjänstens datum, djur och priset innan du bokar in dem (se denna artikel för mer information).

6. Välj Boka in nu för att be djurägaren betala och slutföra bokningen.

App

1. Tryck på Boka igen längst ned på skärmen.
  2. Leta reda på den husdjursägare du vill boka med, och vilken tjänst du vill boka och tryck på Boka om .
  3. Redigera detaljer och tjänstens datum efter behov.
  4. Lägg till ett meddelande och tryck sedan påSkicka begäran för iPhone eller tryck på den vita pilen i det övre högra hörnet av skärmen för Android.
  5. Tryck på Boka det.