Hur ändrar jag en kommande bokning?

Med bokningsändringsfunktionen kan du göra ändringar i en nuvarande eller framtida bokningar i Kommande vistelser i din Rover-inkorg. Med det här verktyget kan du:

• Lägg till, ta bort eller ändra tjänstens datum
  • Ändra husdjur
  • Ändra priser

Du kan ändra en bokning från din dator, mobilwebbläsare eller Rover appen. Läs instruktionerna nedan för specifika steg för din enhet.

Dator eller mobil webbläsare

Rover-appen

Mer information

Dator eller mobil webbläsare

1. Gå till din Inkorg genom att välja konversationsikonen.

2. Välj fliken Kommande bokningar och sedan den förfrågan du vill ändra.

3. När förfrågan är öppen, navigerar du till servicedetaljerna och väljer Ändra bokning.

4. Härifrån kan du ändra något av följande alternativ för din bokning:

• Datum
  • Antal promenader eller drop-ins per dag
  • Hund/katt
  • Priser
Viktigt : Se till att du diskuterar eventuella prisändringar med husdjursägaren innan du ändrar bokningen.

Om din avbokningspolicy inkluderar en avgift för eventuella bokningsändringar har du möjlighet att avstå från den. För att göra detta, tryck på växlingsikonen i avsnittet Extra och justeringar , vilket gör att det visar grönt att avstå från avboknings-avgiften.

5. Granska dina ändringar och skriv ett kort meddelande till ägaren som förklarar uppdateringarna. När du är klar väljer du Begär ägarbekräftelse.

När du skickat in begäran har din husdjursägare upp till 72 timmar på sig att bekräfta ändringen. Du får bekräftelse via email när din husdjursägare accepterar ändringarna.

Rover-appen

1. Tryck på Inkorg längst ned på skärmen , välj sedan Kommande .
  2. Leta reda på den begäran du behöver ändra.
  3. Tryck på ikonen med tre prickar i skärmens övre högra hörn.
  4. Tryck på Ändra bokning och välj sedan Ändra detaljer .
  5. Uppdatera bokningen och skriv sedan ett kort meddelande till ägaren som förklarar ändringarna.
  6. Tryck på Begär ägarbekräftelse .

Husdjursägaren kommer att få den modifierade begäran och de har 72 timmar på sig att bekräfta ändringarna. När de bekräftar får både du och husdjursägaren en bekräftelse via email.

Ytterligare information

Lite hjälpsam information att veta:

• Djurägare kan inte ändra bekräftade bokningar just nu. De måste kontakta sin djurvakten för att begära ytterligare ändringar.

• Husdjursägare måste granska och godkänna bokningsändringen inom 72 timmar efter att ändringen skickades. Om ändringen inte accepterades förblir bokningen fortfarande aktiv men oförändrad.

• Betalningar för en tjänst kan försenas för en bokning om den ändrades nära slutet av en aktiv vistelse och ägaren inte bekräftade den förrän efter att bokningen slutförts. Detta beror på att husdjursägare har 72 timmar på sig att bekräfta en bokningsändring. I sådana fall frigörs din betalning 2 dagar efter ägarens bekräftelse.